Cv installatie

Pluijm de Witt Installatietechniek in Hank is uw betrouwbare adres voor de aanleg van uw verwarmingsinstallatie. Wij plaatsen onder meer cv-ketels van merken als Intergas en Nefit. Behalve voor het plaatsen van de centrale verwarming kunt u ook bij ons terecht voor het keuren van de cv-installatie. Met Pluijm de Witt Installatietechniek kiest u voor een installQ erkend technisch installatiebedrijf. Bij ons komen kwaliteit en klanttevredenheid altijd op de eerste plaats.

Centrale verwarming Hank
De vakkundige monteurs van Pluijm de Witt Installatietechniek leggen centrale verwarming aan in Hank en nabijgelegen plaatsen als Raamsdonksveer, Werkendam, Oosterhout en Sleeuwijk. Tot onze klanten behoren niet alleen particulieren, maar ook zakelijke klanten, utiliteitsbedrijven en verenigingen van eigenaren. Pluijm de Witt Installatietechniek staat altijd garant voor een snelle en professionele service voor een bijzonder scherpe prijs.

CV-installatie

Verwarmingsservice
Op het gebied van cv-installatie is Pluijm de Witt Installatietechniek u graag van dienst met diverse werkzaamheden:

  • Aanleg van de verwarmingsinstallatie
  • Het leveren en monteren van een nieuwe cv-ketel
  • Onderhoud aan verwarmingsinstallatie en mechanische ventilatie
  • Leveren en monteren van vloerverwarming
  • Leveren en monteren van standaard- en designradiatoren
  • Wij zijn eveneens gespecialiseerd in olie-installaties voor de woningbouw en agrarische sector

Kies de juiste cv-ketel
Het soort installatie of het merk/type cv-ketel wat geschikt is voor uw woning, kantoor, utiliteits- of bedrijfspand hangt af van diverse factoren. Pluijm de Witt Installatietechniek adviseert graag welke ketel het beste bij uw situatie past. Wij leveren alle merken cv-ketels en wij zijn erkend dealer van Nefit en Intergas. Wij bieden onze ketels aan voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast biedt Pluijm de Witt Installatietechniek diverse financieringsmogelijkheden voor uw verwarmingsinstallatie, waaronder leasen en huurkoop.

Keuren van cv-installatie
Pluijm de Witt Installatietechniek verzorgt eveneens keuringen en onderhoud aan uw verwarmingsinstallatie. U kunt kiezen uit diverse onderhoudscontracten. Tijdens een cv-onderhoudsbeurt wordt de ketel geïnspecteerd op gebreken en indien noodzakelijk wordt de cv-ketel afgeregeld. Ook wordt de ketel grondig schoongemaakt. Met regelmatig onderhoud aan uw centrale verwarming bent u verzekerd dat u er de hele winter warmpjes bij zit.

Direct een afspraak maken?
Wilt u direct een afspraak maken voor de aanleg van een verwarmingsinstallatie? Of wilt u uw huidige cv-installatie laten keuren? Neem dan contact op met Pluijm de Witt Installatietechniek. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0162-402302 en per e-mail: info@pluijmdewitt.nl.

Menu
Call Now Button