Onderhoud van cv-installatie

Pluijm de Witt Installatietechniek in Hank verzorgt professioneel onderhoud van uw cv-installatie. Met regelmatig onderhoud bent u ervan verzekerd dat de verwarmingsinstallatie goed en veilig functioneert. Voor de meeste ketels raden wij een jaarlijkse inspectiebeurt en/of onderhoudsbeurt aan. Pluijm de Witt Installatietechniek biedt diverse onderhoudscontracten voor de controle van verwarmingsinstallaties.

Cv-onderhoudscontract
Wanneer u kiest voor een cv-onderhoudscontract van Pluijm de Witt Installatietechniek profiteert u van onze uitstekende dienstverlening:

  • Jaarlijks een inspectiebeurt en/of onderhoudsbeurt
  • Pluijm de Witt Installatietechniek is het hele jaar door, 24 uur per dag beschikbaar bij storingen; dus ook op zon- en feestdagen.

Prijzen onderhoudscontract
Voor een onderhoudsabonnement gelden vanaf 1 januari 2024 de volgende prijzen:

  • Combi (cv en warmwater) ketel: €110,-
  • Solo ketel in combinatie met geiser en/of gasboiler: €130,-
  • Combiketel met mechanische ventilatie unit: €140,-

Alle genoemde prijzen zijn per jaar, inclusief 21% btw. De minimale looptijd van een onderhoudscontract is twee jaar.

Inspectie- en onderhoudsbeurt
Tijdens de jaarlijkse inspectiebeurt van uw verwarmingsinstallatie voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Controle van de werking van de cv-ketel, combi-ketel, hr ketel en/of andere verwarming installatie-onderdelen
  • Bijvullen en ontluchten van uw cv-installatie en/of ketel.
  • Uw verwarming correct afstellen
  • Toetsen of uw ketel, verwarming en de omgeving aan alle veiligheidseisen voldoen.

Bij een onderhoudsbeurt aan uw verwarmingsinstallatie maken wij de cv-installatie en de ketel schoon en bij eventuele gebreken voeren wij direct de vereiste reparaties uit.

Professionele dienstverlening
Pluijm de Witt Installatietechniek heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van installatietechniek. Wij beschikken over professioneel gereedschap en wij hebben onderdelen van alle grote merken op voorraad. Wij verzorgen eveneens onderhoud aan andere gastoestellen zoals  geisers, boilers en gashaarden. Tot onze klanten behoren zowel particulieren, zakelijke klanten, utiliteitsbedrijven als verenigingen van eigenaren.

Onderhoudscontract afsluiten
Met Pluijm de Witt Installatietechniek kiest u altijd voor kwaliteit en een snelle service. Wilt u een afspraak maken voor de controle van uw verwarmingsinstallatie of het afsluiten van een onderhoudscontract? Bel ons dan op telefoonnummer 0162-402302 of stuur een e-mail naar: info@pluijmdewitt.nl.

Menu
Call Now Button