Elektro installatie

Pluijm de Witt Installatietechniek in Hank is uw expert in elektrische installaties. Wij zijn onder meer in staat om de groepenkast/meterkast te vernieuwen of aan te passen. Verder kunt u bij ons terecht voor het keuren van de elektro installatie. Pluijm de Witt Installatietechniek staat voor kwaliteit en een uitstekende service. Wij zijn een installQ erkend technisch installatiebedrijf.

Uw installateur in uw regio
Onze vakmensen verzorgen werkzaamheden aan uw elektrische installaties in de omgeving West-Brabant, Drechtsteden en Gorinchem. Het vernieuwen en aanpassen van groepenkasten/meterkasten verzorgt Pluijm de Witt Installatietechniek voor zowel particulieren, zakelijke klanten, utiliteitsbedrijven als verenigingen van eigenaren. Wij staan garant voor een snelle en professionele service.

elektro installatie

Elektro service
Pluijm de Witt Installatietechniek verzorgt onder meer de volgende werkzaamheden op het gebied van elektrische installaties:

  • Ontwerp, aanleg en advies over de elektrotechnische installaties
  • Verplaatsen van aansluitingen
  • Groepenkast/meterkast vernieuwen, verplaatsen of aanpassen
  • Het voorkomen/oplossen van storingen
  • Het keuren van de elektrische installatie
  • Onderhoud elektrotechniek

Kies voor professionaliteit
Bij Pluijm de Witt Installatietechniek beschikken wij over jarenlange ervaring met grote en kleine elektrische installaties. Het is belangrijk dat u het vernieuwen en aanpassen van groepenkasten/meterkasten overlaat aan een erkende vakman. Wanneer een elektrische installatie niet juist geplaatst is kan dit gevaarlijke situaties opleveren. De erkende vakmensen van Pluijm de Witt Installatietechniek plaatsen elke installatie volgens de geldende richtlijnen.

Keuren van elektro installatie
Het keuren van de elektro installatie behoort ook tot onze werkzaamheden. Wij checken of de installatie voldoet aan de laatste richtlijnen, onder meer op het gebied van (brand)veiligheid. Door de elektro installatie regelmatig te keuren voorkomt u potentiële defecten. Pluijm de Witt Installatietechniek keurt eveneens elektrische installaties voor afwijkende omgevingen en omgevingen met bijzondere gebruikers.

Afspraak Pluijm de Witt Installatietechniek
Wanneer u werkzaamheden aan uw elektrische installatie wilt uitvoeren, zoals het vernieuwen of aanpassen van de stoppenkast/meterkast, kunt u contact opnemen met Pluijm de Witt Installatietechniek. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0162-402302 of per e-mail: info@pluijmdewitt.nl. Vanzelfsprekend kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over onze dienstverlening. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Menu
Call Now Button