Gas installatie

Pluijm de Witt Installatietechniek in Hank verzorgt aanleg, reparatie en vervanging van gas installaties. Onze vakkundige monteurs verzorgen eveneens de verplaatsing van gasmeters. Daarnaast behoort het keuren van uw gasinstallatie tot de mogelijkheden. Pluijm de Witt Installatietechniek is een installQ erkend technisch installatiebedrijf. Kwaliteit en klanttevredenheid komen bij ons op de eerste plaats.

Aanleg gas installatie in uw regio
Wij verzorgen aanleg, reparatie en vervanging van gas installaties in Hank en omringende plaatsen als Raamsdonksveer, Werkendam, Oosterhout en Sleeuwijk. Bij Pluijm de Witt Installatietechniek bent u altijd verzekerd van een persoonlijke service. Wij leggen zowel grote als kleine gasinstallaties aan. Onze monteurs verzorgen onder meer gas installaties voor utiliteit, particulieren, verenigingen van eigenaren en zakelijke klanten.

Gasinstallatie

Professionele aanleg
Pluijm de Witt Installatietechniek houdt zich sinds de jaren zestig bezig met de aanleg van gas installaties. De aanleg of vervanging van een gas installatie is een complexe klus die u beslist moet overlaten aan een erkende installateur. Wij maken gebruik van moderne apparatuur om de juiste einddruk en diameters te bepalen. Pluijm de Witt Installatietechniek zorgt altijd voor een veilige aanleg van uw installatie volgens de geldende richtlijnen.

Diverse toepassingen
Onze monteurs leggen verschillende soorten gas installaties aan. U kunt onder meer bij ons terecht voor de aanleg, reparatie, verplaatsing en vervanging van:

  • Cv-installaties
  • Luchtverwarmers
  • Warmwatervoorzieningen
  • Keukenaansluitingen
  • Haarden

Gasinstallatie keuren
Voor een goede en veilige werking van uw gasinstallatie is een regelmatige keuring van groot belang. Pluijm de Witt Installatietechniek verzorgt de keuring van alle soorten gasinstallaties. Wij bieden onze klanten eveneens diverse onderhoudscontracten aan; onder meer voor onderhoud aan uw cv-ketel. Bij onderhoud aan uw cv-ketel wordt de ketel in zijn geheel geïnspecteerd op mechanische gebreken. Wij maken de complete ketel grondig schoon en indien noodzakelijk regelen wij de ketel voor u af.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken voor de aanleg, de reparatie of het vervangen van een gas installatie? Of wilt u uw huidige gasmeter verplaatsen of de installatie laten keuren? Neem dan contact op met Pluijm de Witt Installatietechniek. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0162-402302 of per e-mail: info@pluijmdewitt.nl. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen. Wij staan u graag te woord.

Menu
Call Now Button