Over ons

Fa. van der Pluijm de Witt in Hank is meer dan 40 jaar geleden alweer begonnen met de kleinhandel van brandstoffen in de particuliere sector. In de beginjaren was het gebruik van petroleum en huisbrandolie als brandstof voor verwarming en keuken heel gebruikelijk.

Ons installatietechniek onderdeel is eind jaren zestig tot stand gekomen omdat de Nederlandse huishoudens massaal het gasnet uitbreiden. Oliekachels en olie installaties zijn inmiddels vrijwel volledig vervangen door gaskachels, gasgestookte CV installaties en gelukkig veelal de energiezuinige HR ketels zoals wij deze leveren van de kwaliteitsmerken Intergas en Nefit.

 

Duurzame kwaliteit
Wij zijn naar onze klanten toe zoveel mogelijk toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een hele belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij streven naar een duurzame installatie en tevreden klanten. Als installateur zijn wij de beste partner in klantgericht en servicegericht zakendoen voor Utiliteit, Particulieren, VVE’s en de Zakelijke markt.

Fa. van der Pluijm de Witt is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een volwaardig STERKIN erkend regionaal installatiebedrijf op het gebied van CV en installatietechniek.  Wij zijn dan ook uw totaal leverancier op het gebied van gas-, water, elektro installaties, PV- en zonnepanelen.

Menu
Call Now Button