Sanitair installatie

Fa van der Pluijm de Witt is absoluut uw partner als er gesproken wordt over sanitair installatie. U hebt de mogelijkheid om bij diverse showrooms uw keus te maken. Wij zijn specialist in het verzorgen van complete badkamerinrichtingen, inclusief alle werkzaamheden die hierbij om de hoek komen kijken, welke zorgvuldig door ons worden gerealiseerd.

Als Sanitair Installatiebedrijf houden wij ons bezig met het adviseren, ontwerpen en installeren van systemen voor watervoorziening, afvoertechniek, brandbeveiliging, legionellapreventie en sanitaire objecten. Ons bedrijf beoefend het ambachtelijke loodgietersvak en is uitgegroeid tot een specialisatie.

sanitair installatie

Sanitair specialist
Wij kunnen vanaf de eerste fase van het bouwproject een waardevolle bijdrage leveren, onder andere dankzij samenwerking met een engineering- en tekenafdeling. Met een team van gemotiveerde en vaardige medewerkers kunnen wij iedere klus aan.

Ook het leveren/monteren van alle sanitaire artikelen, t.w. toiletcombinaties, wastafels, kranen, etc. behoren tot onze werkzaamheden. Tevens kunnen wij  het sloopwerk en de bouwkundige voorzieningen met bijbehorend tegelwerk voor u verzorgen.

Wilt u een afspraak maken?
Wanneer u een afspraak wilt maken voor de aanleg of reparatie van een sanitair installatie, voor het renoveren of vernieuwen van uw sanitair kunt u direct een afspraak maken met Pluijm de Witt Installatietechniek. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0162-402302 of een e-mail sturen naar: info@pluijmdewitt.nl. Vanzelfsprekend beantwoorden wij ook graag al uw vragen.

Menu
Call Now Button