Warmtepompen

Met een warmtepomp kiest u voor een duurzame oplossing voor het verwarmen van water. Bij Pluijm de Witt Installatietechniek in Hank kunt u terecht voor de water/water warmtepomp en de lucht/water pomp. Dankzij subsidie en een fors lager energieverbruik pakt een waterpomp bijzonder voordelig uit. Pluijm de Witt Installatietechniek installeert alle soorten warmtepompen en staat u graag bij met deskundig advies.

 

Uw specialist in warmtepompen
Pluijm de Witt Installatietechniek in Hank is dé specialist in warmtepompen in de regio’s West-Brabant en de Drechtsteden. Wij plaatsen onder meer warmtepompen bij particulieren, zakelijke klanten, utiliteitsbedrijven en verenigingen van eigenaren. U bent altijd verzekerd van een snelle en vakkundige service. Warmtepompen zijn bijzonder populair in Scandinavische landen en het aantal Nederlandse gebruikers neemt gestaag toe.

 

luchtwater-warmtepomp-buitenopstelling

Hoe werkt een warmtepomp?
Een warmtepomp wint de energie uit de directe omgeving: uit water, lucht en aarde. Met behulp van een klein beetje ingekochte energie wordt deze gratis gewonnen warmte omgezet naar een hogere temperatuur. Een warmtepomp heeft een bijzonder hoog rendement (soms meer dan 500%) en is een zeer duurzame methode voor het verwarmen van water.

 

Combineren met cv-ketel
U kunt een warmtepomp eveneens combineren met een cv-ketel. Wanneer u kiest voor deze combinatie, haalt de warmtepomp warmte uit de buitenlucht. Bij onvoldoende warmte wordt de ketel bijverwarmd met gas. Wanneer u kiest voor een warmtepomp is het van groot belang dat uw woning goed geïsoleerd is. Hiermee voorkomt u dat de warmtepomp zeer grote hoeveelheden energie uit de buitenlucht of water moet halen.

 

Subsidie aanvragen
U kunt sinds begin 2016 subsidie krijgen voor de aanschaf van een warmtepomp. De Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) is in het leven geroepen voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. De medewerkers van Pluijm de Witt Installatietechniek vertellen u graag meer over het aanvragen van deze subsidie.

 

Direct een afspraak maken
Wilt u een afspraak maken voor het installeren van een warmtepomp? Of heeft u vragen over de werking of installatie van de warmtepomp? Dan kunt u contact opnemen met Pluijm de Witt Installatietechniek. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0162-402302 of per e-mail: info@pluijmdewitt.nl.

Menu
Call Now Button