Drinkwater installatie

Pluijm de Witt Installatietechniek in Hank verzorgt uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van drinkwater installatie. Wij bieden de mogelijkheid om een drinkwater installatie te plaatsen of uw huidige drinkwater installatie te repareren. Wij richten de drinkwater installatie zo in dat het legionnella voorkomt. Het keuren van de drinkwaterinstallatie behoort eveneens tot ons servicepakket. Wij zijn een installQ erkend technisch installatiebedrijf.

Plaatsen drinkwater installatie Hank
Onze vakkundige monteurs plaatsen en repareren water installaties in Hank en omringende plaatsen zoals Raamsdonksveer, Werkendam, Oosterhout en Sleeuwijk. Bij Pluijm de Witt Installatietechniek komen kwaliteit en klanttevredenheid altijd op de eerste plaats. Onder andere particulieren, verenigingen van eigenaren, utiliteitsbedrijven en zakelijke klanten kiezen voor onze uitstekende dienstverlening.

Onze werkzaamheden
Pluijm de Witt Installatietechniek verzorgt onder meer de volgende werkzaamheden op het gebied van drinkwater installatie:

  • Ontwerp, aanleg, en advies over drinkwaterinstallaties
  • Verplaatsen van aansluitingen voor sanitaire voorzieningen
  • Leggionella verkomen met de juiste drinkwater installatie
  • Warmwaterleidingen/isolatie
  • Het voorkomen/oplossen van klapperende/knallende waterleidingen
  • Ook het plaatsen van een buitenkraan of extra tappunt in de garage behoort tot onze werkzaamheden

Keuren drinkwaterinstallatie
Laat uw drinkwaterinstallatie keuren door de erkende vakmensen van Pluijm de Witt Installatietechniek. Wij controleren onder meer aansluitingen voor de eerste ingebruikname en na ingrijpende werkzaamheden aan de installatie. Tijdens de keuring checken wij of de drinkwaterinstallatie voldoet aan alle wettelijke voorschriften.

Kies voor professionaliteit
Het is belangrijk om de werkzaamheden aan uw drinkwater installatie uit te laten voeren door een professional. Lekkage van de waterleiding kan grote schade veroorzaken. Wanneer het water hierbij in aanraking komt met elektriciteit kunnen de gevolgen zelfs catastrofaal zijn. Bij Pluijm de Witt Installatietechniek beschikken wij over jarenlange ervaring op het gebied van drinkwater installaties. Wij hebben de kennis en apparatuur in huis om iedere plaatsing of reparatie succesvol uit te voeren.

Wilt u een afspraak maken?
Wanneer u een afspraak wilt maken voor de aanleg of reparatie van een drinkwater installatie, voor het verplaatsen van de watermeter of het keuren van de drinkwaterinstallatie; kunt u direct een afspraak maken met Pluijm de Witt Installatietechniek. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0162-402302 of een e-mail sturen naar: info@pluijmdewitt.nl. Vanzelfsprekend beantwoorden wij ook graag al uw vragen.

Menu
Call Now Button