Zonnecollectoren

Uw energienota bestaat voor 70% uit verwarmingskosten. Daar valt dan ook logischerwijs de meeste besparing te halen. Wanneer bijv. het water uit uw warme kraan afkomstig is uit een zonneboiler, realiseert u hoge besparingen op uw energierekening.

 

Geld besparen?
Fa van der Pluijm de Witt stelt graag een bespaarberekening op, op basis van uw persoonlijke gegevens. De huidige technieken op het gebied van zonne-energie zijn zo geavanceerd dat ze zelfs in Nederland op bewolkte winterdagen zonder een sprankje zon rendement opleveren en energie besparen. Ze zijn duurzaam, schoon, goedkoop en goed voor het milieu. Een zonneboiler-systeem van ons bedrijf bestaat uit twee hoofdcomponenten: een zonnecollector op het dak die de warmte opneemt, en een boiler-vat waarin de warmte wordt opgeslagen en weer afgegeven.

 

 

Zonnecollectoren
Technisch gezien zijn er drie typen zonnecollectoren, elk met hun eigen voordelen. De vlakke plaat, vacuümbuizen en heatpipes. Hebt u al een (jonge) combiketel, maar u wilt energie besparen op uw warmwaterverbruik? Dan kunt u een zonneboiler van ons bedrijf koppelen aan uw bestaande ketel. Dat  levert u al snel een besparing op van 250 m³ gas op jaarbasis. Wij werken met producten van Nefit (Solarline).

 

Wilt u een afspraak maken?
Wanneer u een afspraak wilt maken voor de aanleg of reparatie van zonnecollectoren kunt u direct een afspraak maken met Pluijm de Witt Installatietechniek. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0162-402302 of een e-mail sturen naar: info@pluijmdewitt.nl. Vanzelfsprekend beantwoorden wij ook graag al uw vragen.

Menu
Call Now Button