Zonnepanelen

Kies voor duurzame zonne-energie. Mede dankzij de subsidie op zonnepanelen bespaart u hiermee op termijn flink op uw energierekening. Pluijm de Witt Installatietechniek is uw vertrouwde zonnepanelen specialist in Hank. Wij staan u bij met deskundig advies en onze vakmensen zorgen voor een vakkundige installatie. Met Pluijm de Witt Installatietechniek bent u altijd verzekerd van de allerhoogste kwaliteit.

 

zonnepanelen specialist in Hank
Pluijm de Witt Installatietechniek installeert zonnepanelen in Hank en omringende plaatsen in de regio’s West-Brabant en de Drechtsteden. Tot onze klantenkring behoren zowel particulieren, zakelijke klanten, utiliteitsbedrijven als verenigingen van eigenaren. Pluijm de Witt Installatietechniek staat garant voor een uitstekende service.

 

dsc01985

Besparen op uw energierekening
Uw energierekening bestaat al snel voor 70% uit verwarmingskosten. Met behulp van zonnepanelen en een zonneboiler valt hierop een flinke besparing te behalen. Zonnepanelen zijn inmiddels zo geavanceerd dat ze zelfs op bewolkte winterdagen rendement opleveren. Op basis van uw verbruiksgegevens stelt Pluijm de Witt Installatietechniek graag een bespaarberekeing voor u op.

 

Zonneboiler-systeem
Pluijm de Witt Installatietechniek levert een zonneboiler-systeem dat bestaat uit twee hoofdcomponenten: een zonnecollector op het dak die de warmte opneemt en een boiler-vat waarin de warmte wordt opgeslagen en weer wordt afgegeven. Technisch gezien zijn er drie typen zonnecollectoren: de vlakke plaat, vacuümbuizen en heatpipes. Elk type heeft zijn eigen voordelen. Onze professionele medewerkers adviseren u graag welk systeem het beste bij uw specifieke situatie past.

 

Koppelen aan bestaande ketel
Hebt u al een (relatief nieuwe) combiketel, maar u wilt energie besparen op uw warmwaterverbruik? Dan kunt u een zonneboiler van Pluijm de Witt Installatietechniek koppelen aan uw bestaande ketel. Dat  levert u al snel een besparing op van 250 m³ gas op jaarbasis. Wij werken met de betrouwbare producten van Nefit (Solarline).

 

Direct u een afspraak maken
Wilt u een bespaarberekening laten uitvoeren? Of wilt u direct een afspraak maken voor de installatie van zonnepanelen en een zonneboiler? Neem dan contact op met Pluijm de Witt Installatietechniek. Uw zonnepanelen specialist is bereikbaar op telefoonnummer 0162-402302 of per e-mail: info@pluijmdewitt.nl. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen over duurzame zonne-energie en de mogelijkheden om subsidie aan te vragen.

Menu
Call Now Button